Skip to content Skip to navigation

Meld je aan als werkzoekende

Onbeperkt aan de Slag voor jou!

Je bent op zoek naar een baan, maar daarbij loop je tegen een aantal problemen aan.

Je wilt aangesproken worden op hetgeen je hebt gedaan en hetgeen je kunt; niet op hetgeen je niet kunt.

Je hebt alleen wel wat belemmeringen waar je rekening mee moet houden; zaken als toegankelijkheid van het kantoor, reistijd of speciale voorzieningen die nodig zijn zodat je je werk goed kunt doen.

En hoe vind je die werkgever die daarvoor open staat?

Bij Onbeperkt aan de Slag zijn werkgevers aangesloten die open staan voor jou! Die weten dat er soms iets extra nodig is om je werk goed te kunnen doen!

 

1
Maak een profiel aan

Als je mee wilt doen, dan is dat volledig kosteloos. Je kunt je aanmelden door het aanmeld formulier in te vullen. Je ontvangt dan van ons automatisch een inlogcode. Met deze code kun je dan inloggen en je profiel in een aantal stappen aanmaken.

2
Breng je competenties en beperkingen in kaart

Je begint met je competenties en eigenschappen; daarna ga je door naar je opleiding en werkervaring. Als je dat gedaan hebt, krijg je vragen of je leven: op welke gebieden ondervind je beperkingen? Op basis van wat je hier invult, krijg je extra vragen, tips en acties om te ondernemen.

Als je dat af hebt gerond, dan heb je je CV gemaakt en kun je met een druk op de knop naar een vacature zoeken. Als je eenmaal je profiel hebt ingevuld (dat kun je natuurlijk altijd bijwerken) dan kun je de vacatures zien. En ontvang je nog tips over je CV, het schrijven van een brief en het voeren van een sollicitatiegesprek. Bovendien zie je op je eigen homepagina vanaf dat moment berichten die interessant voor je zijn.

3
Krijg tips voor het vinden van een baan

Matchen op een vacature kan op een aantal manieren: op het platform zelf en buiten het platform. Er zijn 3 soorten vacatures: vacatures van werkgevers die zichzelf hebben aangemeld op het platform, vacatures van werkgevers die niet op het platform staan maar wel aangeven open te staan voor jou en vacatures van werkgevers die passen op je profiel maar waarbij de werkgever niet heeft aangegeven open te staan voor iemand met een beperking. Deze vacatures ontvang je allemaal als je gaat matchen. Je kunt dan zelf beslissen op welke vacatures je wilt reageren en welke niet. Je begeleider kan je daarmee helpen als je dat wilt.

 
Vraag anderen om jou te beoordelen

Misschien ben je ingeschreven bij een bureau wat je begeleidt: je kunt dan deze begeleider aan jezelf koppelen als je je profiel aanmaakt. Het kan natuurlijk zijn dat je geen begeleider hebt en dat prima vindt. Maar als je wel graag een begeleider zou willen hebben en je hebt er geen, dan kun je ook meteen het overzicht zien van begeleidende bureaus en hun expertise. Je kunt je daar dan melden en alsnog iemand aan je koppelen.

 
Jij bepaalt wie er meekijkt

De informatie die je in je profiel stopt, is en blijft van jezelf. Als je niet wilt dat iemand mee kijkt, dan hoeft dat niet. Je kunt wel een begeleider aan jezelf koppelen: bijvoorbeeld iemand van het bureau dat je begeleidt; deze geef je dan toestemming met je mee te kijken en je te helpen als je dat wilt. Je kunt ook een supporter uitnodigen; iemand uit je omgeving die je vertrouwt. Dat is aan jou. Je gegevens worden veilig opgeslagen en zijn niet zichtbaar voor anderen. Je gegevens worden zonder je toestemming nergens voor gebruikt: je moet altijd zelf actie daarvoor nemen.

Aanmelden