Skip to content Skip to navigation

Werkcafé special focus op jezelf presteren | 10 mei 2021 | Online voor werkzoekenden (Zoom)

Hoe doe je dat nou jezelf presenteren in maximaal 10 minuten? 

Tijdens de online Meet&Greet biedt Onbeperkt aan de Slag meerde mogelijkheden om interessante werkgevers te spreken. Deze ontmoetingen zijn kort en en krachtig (maximaal 10 minuten).Weet jij al wat je gaat zeggen als je met een werkgever in gesprek gaat? Worstel je nog met een goede openingszin? En wat zeg je nu wel en wat nu juist niet over je beperking?

Tijdens deze actieve werkcafé mag je tips en tips verwachten voor korte kennismakingsgesprekken met werkgevers zoals bij de online Meet&Greet.

Eén ding is zeker: Je maakt meer kans als je je voorbereidt op deze gesprekken. Weet je nog niet hoe of wil je graag een keer oefenen? Meld je dan vooral aan voor deze Werkcafé Special waarin jezelf presteren centraal zal staan.

Over de spreker:

Valerie Grasmeijer heeft als passie om werkgevers en werkzoekenden bij elkaar te brengen om te zorgen voor een passend match. Zij heeft jaren ervaring met werken in een zakelijke omgeving, maar ook met kandidaten voor te bereiden op het zoek naar een geschikte werkplek

Je deelname:

Als je je hebt aangemeld, rekenen wij op je deelname. Toch niet in de gelegenheid om deel te nemen? Dan kun je jezelf hier afmelden.

Datum: 2021-05-10 14:00 tot 15:30
Locatie: Zoom
Documenten: -