Skip to content Skip to navigation

Baantraject

Re-integratie Utrecht

Baantraject verzorgt de re-integratie voor werkzoekenden in de regio Utrecht. We begeleiden je naar passend werk, ondersteunen je, geven coaching en helpen wanneer je al weer aan de slag bent. We zoeken de jobcoach, die bij je past en je persoonlijk de weg wijst.

Voor wie werkt Baantraject?

Wij werken voor werknemers en werkgevers in Utrecht en daarbuiten. Doen dit in opdracht van werkgevers, de gemeente, het UWV of van jou. Vaak ben je al zelf de opdrachtgever, mogelijk door het persoonsgebonden budget, zoals de Individuele Re-integratie Overeenkomst (IRO). We streven naar plaatsingen die voor langere tijd en beide partijen het beste zijn.

Hoge klanttevredenheid

Voor re-integratie in Utrecht en daarbuiten hebben we gekwalificeerde consulenten en jobcoaches in dienst. Deskundigheid en werkervaring staan garant voor het plaatsen en reintegreren van werkzoekenden. We zijn gecertificeerd volgens het Blik op werk keurmerk. Het belangrijkste keurmerk in de re-integratie en outplacement branche. Deze staat voor transparante dienstverlening, de kwaliteit van dienstverlening en een hoge klanttevredenheid.

Contactgegevens

Regio:
Utrecht-Midden
Adres: Amsterdamsestraatweg 634, 3555 HX te Utrecht

Website