Skip to content Skip to navigation

Numa Coaching

Numa Coaching, werken kan wél!

Wie met succes mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt aan het werk wil helpen, moet nogal wat in huis hebben.Een goede jobcoach is namelijk:

  • Redelijk én reëel
  • Welwillend én resultaatgericht
  • Daadkrachtig én geduldig

Mooie woorden. Vrijwel elk re-integratiebedrijf gebruikt ze dan ook. Maar wie maakt het waar? Numa Coaching Beverwijk!Hier geen loze beloftes, maar cijfers: Numa Coaching behaalt een gemiddeld slagingspercentage van 80%, en kandidaten waarderen het coachingsbureau met een dikke 8.

(Bron: Audit Blik op Werk* 2010/2011).

Kijk, dat zijn resultaten.

Hoe bereikt Numa Coaching dit succes?

Kwestie van compassie en een diepgewortelde overtuiging dat iedereen een kans verdient. Kwestie ook van ieder mens het geluk gunnen van een onafhankelijk bestaan. Én een kwestie van een uitstekend inzicht in de wensen, belemmeringen en perspectieven van betrokkenen.

De perfecte match

Door met alle partijen een hechte persoonlijke band op te bouwen voelt Numa Coaching haarfijn aan welke kandidaat bij welke werkgever past. Pas dan ontstaat de perfecte match. Numa Coaching plaatst niet om het plaatsen, maar streeft naar een langdurige en prettige werkrelatie tussen werkgever en werknemer.

Mensen zien groeien, daar is het ons om te doen.

 

 

 

 

 

Contactgegevens

Adres: Zeestraat 36a, 1942 AR te Beverwijk

Website