Skip to content Skip to navigation

Unique

Unique is dé HR-specialist voor ondernemend Nederland. En is in januari 2015 samengevoegd met Creyf’s en Technicum. Door deze bundeling zijn de mogelijkheden grenzeloos.

Unique is gespecialiseerd in verschillende branches: van overheid en zakelijke dienstverlening tot aan techniek, logistiek en industrie. En biedt een breed aanbod aan producten en diensten voor werkgevers en werkzoekenden.

Unique is de vooruitstrevende HR-partner voor ondernemend en werkend Nederland. Wij maken elke dag het verschil door ons werk (buiten-) gewoon goed en snel te doen. Werken binnen de uitzendbranche betekent dat je een zeer veelzijdige, maar juist ook hectische en commerciële baan hebt. Het stellen van prioriteiten speelt een grote rol in je baan. Wij geloven in plezier in je werk. Unique scoort bij Great Place to Work hoog op een goede werksfeer en een collegiale cultuur. Wij zijn gewend informeel met elkaar om te gaan, zonder het resultaat uit het oog te verliezen. Je moet jezelf kunnen zijn. Werk aan morgen. Meer mogelijkheden voor jou, voor onze klanten, medewerkers en voor elkaar. Unique gaat verder.

Bent u een werkgever of werkzoekende of wil je juist zelf bij Unique werken? Op onze website www.unique.nl vindt u meer informatie en kunt u uw vacature aanmelden, of direct solliciteren. Werk aan morgen! Meer mogelijkheden, beter werk, iedere dag.

Contactgegevens

Adres: P.J. Oudweg 61 , 1314 CK te ALMERE

Website