Skip to content Skip to navigation

Traffic Support

Traffic Support is een van de grotere spelers op de markt .Vanaf 1995 is er landelijk inzet van Verkeersregelaars, toezichthouders, BOA`s, brug en sluiswachter etc. Van oorsprong alleen werkzaam met Verkeersregelaars maar inmiddels dus zeer uitgebreid. Vanuit het landelijk hoofdkantoor zijn dagelijks honderden medewerkers bezig, met verkeersveiligheid. Goed voorzien van de juiste materialen zorgen onze medewerkers dat de verkeersveiligheid boven alles voorrang krijgt.

Ook worden vanuit Zwolle weg-afzettingen en omleidingsroutes uitgezet; daartoe is er een volledig toegerust wagenpark en een magazijn met alle denkbare verkeersmiddelen.

Traffic Support is een deel van de Safety Group en is een onderdeel van Facilicom, met in totaal 32.000 medewerkers.

Momenteel zijn er niet zo heel veel vacatures open –uiteraard vanwege de heersende corona maatregelen- maar alle kans dat dit snel gaat wijzigen zodra de maatregelen versoepelen.

Solliciteren heeft altijd zin!

Wat zoeken we voor kandidaten? Aanpakkers, die wel tegen een stootje kunnen, niet opzien tegen werken in de buitenlucht en voor alles teamplayers! We werken in kleine teams waarin de werknemer zich kan ontplooien tot een vakbekwaam Verkeersregelaar/projectmedewerker. Leeftijd of achtergrond vinden we minder belangrijk, een redelijk goede beheersing van de Nederlandse taal wel!

Werkervaring is voor opleiding niet perso noodzakelijk: wij verzorgen de benodigde opleidingen!

Ons werk is zee divers: verkeersbegeleiding, maar ook het verkeer in goede banen sturen bij grote muziek-festivals , Koningsdag. Strandbegeleiding, kortom te veel om op te noemen.

Contactgegevens

Regio:
Overijssel
Adres: