Skip to content Skip to navigation

Talenta

TALENTA SAMEN WERKEN

Talenta is een christelijke organisatie voor jobcoaching en re-integratie. Mensen helpen bij het vinden en behouden van een baan is onze passie én ons vak. De kracht van onze dienstverlening schuilt in onze jarenlange ervaring met de doelgroep, grondige kennis van het vak en een professionele manier van werken. Meer informatie over Talenta samen werken kunt u vinden op: www.talentawerkt.nl.

Ons netwerk bestaat uit een groot aantal werkgevers die gebruik willen maken van diversiteiten en talenten van mensen. Zij kijken net als ons niet naar beperkingen, maar naar mogelijkheden en kwaliteiten. Ons functie aanbod is divers en voor ongeschoolde werknemers tot werknemers met een HBO opleiding. Mocht je geïnteresseerd zijn in onze vacatures kan je informatie opvragen via vacatures@talentawerkt.nl. Samen begeleiden we u naar een passende functie en arbeidssituatie.   

TALENTA VOOR ONDERNEMERS

Talenta is er ook voor u als werkgever én uw werknemers. Onze specialisten ondersteunen u en uw werknemer door begeleiding in het werk of met bemiddeling naar passend werk. Ook voor extra, gemotiveerd personeel kunt u bij Talenta terecht. Kijk voor meer informatie over onze diensten op www.talentavoorondernemers.nl

Ervaar ook de kracht van Talenta: voortvarend, betrokken en met een warm hart voor mensen.

 

Contactgegevens

Regio:
Landelijk
Adres: Kastanjelaan 10, 2982 CM te Ridderkerk