Skip to content Skip to navigation

Proludic

Wij willen graag speel- en sportterreinen ontwikkelen die bijdragen aan het welzijn van gebruikers van alle leeftijden en met alle denkbare vermogens en beperkingen.

Iedereen moet plezier kunnen beleven op Proludic speel- en sportterreinen. Jong en oud moeten in staat worden gesteld nieuwe vaardigheden te leren. Hier komt men met elkaar in contact en wordt de persoonlijke lichamelijke conditie verbeterd. Onze inspirerende toestellen en inventieve opstellingen geeft iedereen de mogelijkheid zich te ontwikkelen, te laten genieten, te spelen en energie op te doen.

Deze kernwaarden zijn terug te vinden in alle afdelingen en processen binnen het bedrijf. Onze ervaring en vakkundigheid blijken uit de diversiteit van ons productaanbod, het oog voor speeltoestel details en vooral de goede relatie met onze klanten.

Wij streven naar een aanpak waarin we kwaliteit, respect voor het milieu en duurzame ontwikkeling kunnen integreren. Tevens ligt onze meerwaarde in het vermogen om projecten te ontwikkelen die volledig zijn afgestemd op de context waarbinnen ze worden geplaatst.

Deze knowhow is een groot pluspunt. Hierdoor kunnen we op gepaste wijze inspelen op uw wensen, vereisten en de aantrekkelijkheid van uw speel- en of sportterrein waarborgen.

Op deze website kan ik met trots de filosofie presenteren die wordt uitgedragen door het volledige Proludic-netwerk. Zij vormt de basis van onze continue ontwikkeling.

Ontwerper van spelen… Schepper van emoties…

Contactgegevens

Regio:
Den Bosch, Landelijk
Adres: Langenboomseweg 58a, 5451 JM te Mill

Website