Lijst van deelnemende organisaties aan "Digitale Meet&Greet | 30 mei 2024"
Onbeperkt aan de Slag, het meeste inclusieve bedrijf van Nederland! Ook wij zijn wel eens op zoek naar talenten. Soms voor het versterken van het team (...)

Wil je jouw eigen bedrijf starten? Onbeperkt Ondernemend helpt mensen met een lichamelijke beperking bij het opzetten van hun eigen bedrijf. Wij (...)

Plezier en vooruitgang met elke verbinding VodafoneZiggo legt waardevolle verbindingen. Verbindingen tussen mensen en verbindingen voor mensen. Wij (...)
Heb jij een arbeidsbeperking en/of kun jij om een andere reden extra ondersteuning gebruiken bij het vinden van werk? EnergieQ Sterk Sociaal helpt jou (...)

Een baan waar je helemaal op je plek zit. Daar droom je toch van? Bij Pernu doen we er alles aan om dat voor jou mogelijk te maken. Want wij geloven (...)

Al bijna 55 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun (...)
(Doelgroepenregistratie vereist) UWV heeft banen voor de banenafspraak! Wij zijn steeds meer op zoek naar mensen met een indicatie banenafspraak (...)