Skip to content Skip to navigation

Jij bepaalt wie er meekijkt

De informatie die je in je profiel stopt, is en blijft van jezelf. Als je niet wilt dat iemand mee kijkt, dan hoeft dat niet. Je kunt wel een begeleider aan jezelf koppelen: bijvoorbeeld iemand van het bureau dat je begeleidt; deze geef je dan toestemming met je mee te kijken en je te helpen als je dat wilt. Je kunt ook een supporter uitnodigen; iemand uit je omgeving die je vertrouwt. Dat is aan jou. Je gegevens worden veilig opgeslagen en zijn niet zichtbaar voor anderen. Je gegevens worden zonder je toestemming nergens voor gebruikt: je moet altijd zelf actie daarvoor nemen.