Skip to content Skip to navigation

Wij gaan voor Goud(se kaas)! Online Masterclass Inclusief Ondernemen voor werkgevers | 8-12- 2020 | (MS Teams)

Masterclass Inclusief ondernemen voor werkgevers

ABN Amro en Vodafone Ziggo nemen u mee op een inclusieve reis waar draagvlakcreatie, het invullen van vacatures en ervaringen met de doelgroep - mensen met een arbeidsbeperking - zullen langskomen.

De Masterclass zal vooral gericht zijn op de vragen die bij u, als werkgever, spelen.

Over de sprekers:

Sven Romkes (ABN Amro) is een man van het credo: ‘niet lullen, maar poetsen’. Hij doet niet aan excuses, ook niet aan half werk. Hij staat om half zes op om tijd op het ABNAMRO hoofdkantoor in Amsterdam te zijn waar hij werkzaam is als project officer diversity and inclusion. Door een medische fout vlak na zijn geboorte is Sven spastisch. Daarnaast is hij gediagnosticeerd met een chronische longziekte. Sven lepelt de cijfers zo op: Een kwart van de arbeidsgehandicapten die kunnen werken, doet dat ook. Slechts twaalf procent werkt zelfstandig en op mbo+ niveau in het bedrijfsleven, de rest steekt zijn handen uit de mouwen op speciale werkplekken. Dat kan beter, vind Romkes.

Michèle de Vries (VodafoneZiggo): Michèle komt uit de financiële sector en heeft zich intensief beziggehouden met arbeidsparticipatie van mensen met een extra uitdaging. Hij gaat graag het gesprek aan met werkgevers die benieuwd zijn hoe je arbeidsparticipatie eenvoudig toepast én implementeert.

 

Datum: 2020-12-08 11:00 t/m 12:00
Locatie: MS Teams
Documenten: -