Skip to content Skip to navigation

'Werken met mentale weerbaarheid' | 20 december 2022 | Online voor werkzoekenden (Zoom)

Webinar: Werken met mentale weerbaarheid

Over de webinar:

Heb jij het gevoel dat je beperking te veel invloed heeft op je zoektocht naar werk? Voel je je soms alleen staan op dit gebied? Wil je meer controle krijgen over je eigen leven? Dan is deze webinar zeker wat voor jou! In deze webinar zullen we namelijk stilstaan bij wat het hebben van een arbeidsbeperking mentaal met je doet en hoe je hierin weerbaar kunt zijn.  Desgewenst is er de mogelijkheid voor een vervolggesprek met Alok.

Naast het krijgen van een aantal tips en inzichten om positiever te kijken naar je gezondheid en de invloed hiervan op het vinden van een baan, zal er ook ruimte zijn voor het uitwisselen van ervaringen. We zijn namelijk ook benieuwd naar jouw persoonlijke verhaal, waarmee je anderen misschien wel weer tot nieuwe inzichten kunt brengen. Omdat dit onderwerp vaak veel gespreksstof oplevert en we genoeg tijd hiervoor willen hebben, zal deze webinar wat langer duren dan normaal met een maximum van 1 uur en 30 minuten.

Over de spreker

Alok Blondé: 

Na het afronden van zijn studie Psychologie belandde Alok door een ongeluk in een voor hem onbekende wereld. Nu combineert hij zijn kennis en ervaring in zijn werk en is hij vooral geïnteresseerd in de mentale aspecten van (weer) aan het werk gaan. "De beperking zit hem niet in het lichaam, maar in je mindset of in die van anderen, zoals werkgevers". Voor Alok is het een uitdaging om te zoeken naar een passende oplossing voor iedereen.

Datum: 2022-12-20 14:00 t/m 15:30
Locatie: Zoom
Documenten: -