Skip to content Skip to navigation

Summer School 'Wet- en regelgeving' | 4 augustus | (Zoom)

Summer School: 'Wet- en regelgeving' (webinar)

Ook in de zomervakantie hoef je je niet te vervelen en staat Onbeperkt aan de Slag voor je klaar om jou te helpen je goed voor te bereiden op jouw toetreding tot de arbeidsmarkt! We organiseren daarvoor diverse Summer School webinars. Op 4 augustus aanstaande is het tijd voor het webinar 'Wet- en regelgeving':
 
Je bent op zoek naar een baan of je hebt een baan gevonden. Dan zit je mogelijk met vragen zoals: wat zijn mijn plichten richting de uitkeringsinstantie als ik ga werken? Welke regelingen zijn er voor ondersteuning om mijn werkplek passend te maken? Wat zijn mijn rechten wanneer mijn beperking verslechtert?
 
Loop jij met dergelijke vragen rond? Dan is dit webinar echt de moeite waard!
 

Over de spreker: Nico Blok is als OmbudsSpits Werk & Participatie werkzaam bij Onbeperkt aan de Slag. Hij is een deskundige op het gebied van wetten en regelingen rondom werk en uitkeringen, met ruim twaalf jaar werk- en onderzoekservaring op dit gebied. Nico heeft zelf ook een arbeidsbeperking.

In deze sessie is er ook ruimte voor individuele vragen, dus schrijf ze van te voren op, dan weet je zeker dat je ze niet vergeet.

 

Ander Summer School activiteiten:

www.onbeperktaandeslag.nl/summer-school-solliciteren

www.onbeperktaandeslag.nl/summer-school-pitch

www.onbeperktaandeslag.nl/Summer-school-weerbaarheid

 
 
 
 

 

Datum: 2022-08-04 14:00 t/m 15:00
Locatie: Zoom
Documenten: -