Skip to content Skip to navigation

Online Webinar | 23 juni 2021 | Werken met mentale weerbaarheid

Over de webinar:

In deze webinar zullen de Social Impact Spitsen Alok Blondé en Marleen den Besten stilstaan bij wat het hebben van een arbeidsbeperking mentaal met je doet en hoe je hierin weerbaar kunt zijn. Naast het krijgen van een aantal tips en inzichten om positiever te kijken naar je gezondheid en de invloed hiervan op het vinden van een baan, zal er ook ruimte zijn voor het uitwisselen van ervaringen. Marleen vertelt over haar zoektocht naar het vinden van passend werk en we zijn natuurlijk benieuwd naar jouw persoonlijke verhaal.

Heb jij het gevoel dat je beperking te veel invloed heeft op je zoektocht naar werk? Voel je je soms alleen staan op dit gebied? Wil je meer controle krijgen over je eigen leven? Dan is deze webinar zeker wat voor jou! Desgewenst is er de mogelijkheid voor een vervolggesprek.

 
Over de sprekers:

Marleen den Besten:

Na het behalen van haar diploma op het speciaal onderwijs, wist Marleen dat ze door wilde studeren. Na het volgen van een MBO-opleiding studeert ze nu voor HBO social worker. Tijdens haar stages heeft ze veel ervaring opgedaan op de werkvloer, maar bij dit proces heeft ze ook ondervonden hoe moeilijk het kan zijn om aangenomen te worden binnen een bedrijf. "Ik vind het fijn dat mijn handicap nu geen beperking is voor mijn werk, maar juist een hulpmiddel voor mensen met een arbeidsbeperking!"

Alok Blondé:

Na het afronden van zijn studie Psychologie belandde Alok door een ongeluk in een voor hem onbekende wereld. Nu combineert hij zijn kennis en ervaring in zijn werk en is hij vooral geïnteresseerd in de mentale aspecten van (weer) aan het werk gaan. "De beperking zit hem niet in het lichaam, maar in je mindset of in die van anderen, zoals werkgevers". Voor Alok is het een uitdaging om te zoeken naar een passende oplossing voor iedereen.

Datum: 2021-06-23 14:00 t/m 15:30
Locatie: Zoom
Documenten: -

Je kunt je op dit moment (nog) niet inschrijven voor dit evenement. Inschrijvingen zijn geopend tussen 26 mei 2021 en 24 juni 2021