Skip to content Skip to navigation

Fysieke Meet&Greet RABOBANK Eindhoven | 16 februari 2023

Leuk dat je interesse hebt in de fysieke Meet&Greet bij de Rabobank op donderdag 16 februari 2023 in Eindhoven. Deze vind plaats bij het hoofdkantoor. Het adres: Fellenoord 17, 5612 AA Eindhoven.

De Meet&Greet

We beginnen de middag om 15:15u met een officiële opening. Vervolgens kun je tot 17:30 in gesprek gaan met de werkgever(s) van jouw keuze. Je hoeft van tevoren geen keuze door te geven. Na de gesprekken is er nog een afsluitende borrel waar je van harte bij uitgenodigd bent.

Wees voorbereid op je gesprekken met de werkgevers. Voor elke Meet&Greet is er aanvullende informatie beschikbaar over de deelnemende werkgevers. Deze zie je hier rechts als .pdf zodra de inschrijving is geopend. Denk bijvoorbeeld aan een openstaande vacature, bedrijfsinformatie en/of competenties die werkgevers zoeken.

Daarnaast is het, om teleurstellingen te voorkomen, belangrijk om na te gaan of werkgevers alleen met kandidaten met een registratie in het Doelgroepregister willen spreken. Dit staat ook in de aanvullende informatie opgenomen.

Tip: houdt de kennismakingsgesprekken met werkgevers kort en bondig, zodat je met verschillende werkgevers kunt kennismaken. Ook is het slim een schrijfblok en een pen mee te nemen zodat je kunt bijhouden wat je met welke werkgever hebt besproken.

Er is een koffiecorner aanwezig waar je tussen de gesprekken door even tot rust kunt komen. En heb je tussendoor vragen? Medewerkers van Onbeperkt aan de Slag zijn ter plaatse. Schiet hen gerust even aan.

Toegankelijkheid Meet&Greet

Als je je aanmeld, ontvang je een bevestiging via je mail. Bewaar deze goed want op vertoon ervan kun je deelnemen aan de Meet&Greet.

Het gebouw is uiteraard toegankelijk voor mensen met een beperking. Ook hulphonden zijn er toegestaan. Kom je met een hulphond? Meld dit vooraf aan via ontmoetingen@onbeperktaandeslag.nl(link stuurt een e-mail).

Ben je met eigen aangepast vervoer en beschik je over een GPK? Dan kunnen wij voor jou een parkeerplaats regelen in de buurt van de ingang. Als je daar gebruik van wilt maken, stuur dan vooraf een mail naar ontmoetingen@onbeperktaandeslag.nl(link stuurt een e-mail). Vermeld daarin je naam en telefoonnummer zodat wij contact met je kunnen opnemen voor de verdere afstemming.

Denk je specifieke ondersteuning nodig te hebben om het gebouw binnen te kunnen komen? Stuur ook dan gerust een mail naar ontmoetingen@onbeperktaandeslag.nl(link stuurt een e-mail). Vermeld daarin duidelijk je naam, telefoonnummer en de aard van de ondersteuning die je denkt nodig te hebben zodat wij dit verder met je kunnen afstemmen.

Dit formulier is open vanaf maandag 16 januari tot donderdag 16 februari 2023. 

Datum: 2023-02-16 15:30 t/m 17:30
Locatie: Eindhoven
Documenten: