Skip to content Skip to navigation

Fysieke Meet&Greet XXL Regio Zaanstreek-Waterland | 28 maart 2023

Purmerend, dinsdagmiddag 28 maart 2023

Leuk dat je interesse hebt in de fysieke Meet&Greet XXL die Onbeperkt aan de Slag samen met de arbeidsmarktregio Holland-Rijnland georganiseerd op dinsdag 28 maart 2023! Hier kan je in gesprek gaan met diverse werkgevers die jij interessant vindt. 

Exacte locatie

De Meet&Greet XXL vindt plaats bij P3 in Purmerend. Zodra we je aanmelding hebben ontvangen, ontvang je een e-mail met het precieze adres van de locatie waar de event wordt gehouden. Bij aanmelding rekenen we op je komst. 

De Meet&Greet XXL

We beginnen de middag om 14:00 uur met een officiële opening. Vervolgens kun je tot 17:00 uur in gesprek gaan met de werkgever(s) van jouw keuze. Je hoeft van te voren geen keuze door te geven. 

Wees voorbereid op je gesprekken met de werkgevers. Voor elke Meet&Greet is er aanvullende informatie beschikbaar over de deelnemende werkgevers. Deze zie je hier rechts als .pdf zodra de inschrijving is geopend. Denk bijvoorbeeld aan een openstaande vacature, bedrijfsinformatie en/of competenties die werkgevers zoeken.

Daarnaast is het, om teleurstellingen te voorkomen, belangrijk om na te gaan of werkgevers alleen met kandidaten met een registratie in het Doelgroepregister willen spreken. Dit staat ook in de aanvullende informatie opgenomen.

Tip: houd de kennismakingsgesprekken met werkgevers kort en bondig, zodat je met verschillende werkgevers kunt kennismaken. Ook is het slim een schrijfblok en een pen mee te nemen zodat je kunt bijhouden wat je met welke werkgever hebt besproken.

Er is een koffiecorner aanwezig waar je tussen de gesprekken door even tot rust kunt komen. En heb je tussendoor vragen? Medewerkers van Onbeperkt aan de Slag zijn ter plaatse. Spreek hen gerust even aan.

 

Je kunt je op dit moment (nog) niet inschrijven voor dit evenement. Inschrijvingen zijn geopend tussen 14 februari 2023 en 28 maart 2023