Skip to content Skip to navigation

Fysieke Meet&Greet bij VodafoneZiggo in Utrecht | 14 februari 2023

VodafoneZiggo Utrecht, dinsdagmiddag 14 februari 2023

Leuk dat je interesse hebt in de fysieke Meet&Greet bij VodafoneZiggo Utrecht op dinsdag 14 februari 2023!

Exacte locatie VodafoneZiggo

De Meet&Greet vindt plaats bij VodafoneZiggo. Zodra we je aanmelding hebben ontvangen, ontvang je een e-mail met het precieze adres van de locatie waar de Meet&Greet wordt gehouden.

Let op: als je je niet hebt aangemeld, kun je ook geen toegang krijgen tot het gebouw. Bovendien is het belangrijk je ID bij je te hebben.

De Meet&Greet

We beginnen de middag om 15:00 uur met een officiële opening. Vervolgens kun je tot 17:00 in gesprek gaan met de werkgever(s) van jouw keuze. Je hoeft van te voren geen keuze door te geven. Na de gesprekken is er nog een afsluitende borrel waar je van harte bij uitgenodigd bent.

Wees voorbereid op je gesprekken met de werkgevers. Voor elke Meet&Greet is er aanvullende informatie beschikbaar over de deelnemende werkgevers. Deze zie je hier rechts als .pdf zodra de inschrijving is geopend. Denk bijvoorbeeld aan een openstaande vacature, bedrijfsinformatie en/of competenties die werkgevers zoeken.

Daarnaast is het, om teleurstellingen te voorkomen, belangrijk om na te gaan of werkgevers alleen met kandidaten met een registratie in het Doelgroepregister willen spreken. Dit staat ook in de aanvullende informatie opgenomen.

Tip: houdt de kennismakingsgesprekken met werkgevers kort en bondig, zodat je met verschillende werkgevers kunt kennismaken. Ook is het slim een schrijfblok en een pen mee te nemen zodat je kunt bijhouden wat je met welke werkgever hebt besproken.

Er is een koffiecorner aanwezig waar je tussen de gesprekken door even tot rust kunt komen. En heb je tussendoor vragen? Medewerkers van Onbeperkt aan de Slag zijn ter plaatse. Schiet hen gerust even aan.

Datum: 2023-02-14 15:00 t/m 17:00
Locatie: Utrecht
Documenten: