Skip to content Skip to navigation

Voorzet Arbeid

Re-integratie en jobcoaching voor mensen met autisme

Voorzet Arbeid is gespecialiseerd in re-intregratie en jobcoaching van mensen met een autisme spectrum stoornis (ASS), normaal tot hoog begaafd. Voor deze doelgroep proberen we passend regulier werk, of een stage- of proefplaatsing plek te vinden (re-integratie). Daarnaast coachen wij hen op het werk of bespreken we werksituaties thuis (jobcoaching). Voorzet kan ook een outplacement voor zijn rekening nemen en kan werkgevers adviseren hoe zij binnen hun bedrijf gebruik kunnen maken van de kwaliteiten die werknemers met autisme hebben.

Ieder persoon met autisme is anders, net als ieder persoon zonder autisme. Ook de werkgebieden waarin zij werk zoeken en hun kwaliteiten kunnen inzetten zijn heel divers. Wat ze echter gemeen hebben, is dat ze vaak extra gemotiveerd zijn om aan het werk te gaan en te blijven. Ook zijn ze over het algemeen loyale, hardwerkende en gedreven werknemers.

Voorzet Arbeid is in 2014 20 jaar actief op dit gebied. Hierdoor beschikken de medewerkers over veel kennis van en ervaring met het begeleiden van mensen met autisme.

Visie

Voorzet Arbeid is onderdeel van Voorzet: één organisatie die vanuit dezelfde visie en met korte lijnen re-integratie, jobcoaching, behandeling, ambulante woon- en onderwijs begeleiding en begeleiding tijdens vakantie en vrije tijd biedt aan mensen met een autisme spectrum stoornis. De visie van waaruit Voorzet werkt is dat wonen, werken, onderwijs en vrije tijd bij mensen met een autisme spectrum stoornis onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Van daaruit ondersteunen wij deze mensen op alle levensgebieden. Wij hebben een duurzame relatie met onze cliënten, waarbij de cliënt te allen tijde centraal staat. De wensen en mogelijkheden van de cliënt gelden als uitgangspunt voor zijn ondersteuning, gedurende zijn gehele levensloop.

Contactgegevens

Regio:
Utrecht
Adres: Astronaut 28, 3824 MJ te Amersfoort

Website