Skip to content Skip to navigation

Talenta

Talenta is een christelijke organisatie voor jobcoaching en re-integratie. Mensen helpen bij het vinden en behouden van een baan is onze passie én ons vak. De kracht van onze dienstverlening schuilt in de uitstekende samenwerking met opdrachtgevers en werkgevers, onze jarenlange ervaring met de doelgroep, grondige kennis van het vak en een professionele manier van werken. Meer informatie over Talenta samen werken kunt u vinden op: www.talentawerkt.nl.

 

Ons netwerk bestaat uit een groot aantal diverse werkgevers die een functie aanbod hebben voor ongeschoolde werknemers tot werknemers met een universitaire opleiding. Mocht je geïnteresseerd zijn in onze vacatures kan je informatie opvragen via vacatures@talentawerkt.nl. Daarnaast hebben wij ook een netwerk van klanten, mensen met een beperking die allemaal op hun eigen manier iets kunnen toevoegen aan een bedrijf door hun talenten te benutten. Bent u als werkgever geïnteresseerd, ook u kunt ons mailen via vacatures@talentawerkt.nl

 

TALENTA VOOR ONDERNEMERS

Talenta is er voor u als werkgever én uw werknemers. Onze specialisten ondersteunen u en uw werknemer door begeleiding in het werk of met bemiddeling naar passend werk. Ook voor extra, gemotiveerd personeel kunt u bij Talenta terecht.

Samenwerken met Talenta is een gezonde investering in maatschappelijk ondernemen. Wij kijken niet naar beperkingen, maar naar mogelijkheden en kwaliteiten. Zo begeleiden we u en uw werknemer naar een passende arbeidssituatie. Ervaar ook de kracht van Talenta: voortvarend, betrokken en met een warm hart voor mensen.

Kijk voor meer informatie over onze diensten op www.talentavoorondernemers.nl.

Contactgegevens

Regio:
Landelijk
Adres: Kastanjelaan 10, 2982 CM te Ridderkerk