Skip to content Skip to navigation

Onbegrensd Talent

Onbegrensd Talent adviseert en ondersteunt werkgevers bij het aannemen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wij onderzoeken waar binnen uw organisatie er kansen en eventuele belemmeringen liggen voor het realiseren van een gevarieerd personeelsbestand: welke functies zijn geschikt, welke werkplekken zijn goed toegankelijk, wat komt er verder bij kijken? Op welke plekken in de organisatie is er al bereidheid te werken met mensen uit de doelgroep? En welke doelgroep past het beste?

Met de Onbegrensd Talent Inzetbaarheidsscan brengen wij dit overzichtelijk voor uw organisatie in kaart. Goed inzicht in deze factoren is van essentieel belang om succesvolle plaatsingen te realiseren.

In een Social Business Case maken we de toegevoegde waarde voor uw organisatie samen met u verder concreet.Wanneer duidelijk is waar u graag mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in wilt zetten, is het nog niet altijd gemakkelijk om ook geschikte kandidaten te bereiken. Ook hierbij kan Onbegrensd Talent haar expertise inzetten:wij ondersteunen uw HRM medewerkers bij de werving en selectie of zetten ons ervaren team van recruiters in om geschikte kandidaten voor u te vinden.

We helpen waar nodig bij het aanvragen van regelingen en contracten.

Door kandidaten en leidinggevenden intensief te coachen en begeleiden staat Onbegrensd Talent voor duurzame plaatsingen.

Desgewenst kunt u medewerkers uit de doelgroep ook via Onbegrensd Talent inzetten middels (tijdelijk) detacheren/uitzenden.

Voor meer informatie over onze dienstverlening :

Erik Nanninga 06 – 22692561 erik@onbegrensdtalent.nl

Theo Dijt 06 -  53247825 theo@onbegrensdtalent.nl

Contactgegevens

Adres: Goeman Borgesiuslaan 77, 3515ET te Utrecht