Skip to content Skip to navigation

Kwintes

Participeren in het arbeidsproces bevordert de veerkracht van mensen. Werk ondersteunt het herstelproces en helpt mensen hun leven weer op de rit te krijgen. Individuele plaatsing en steun is een effectieve methode, waarmee wij samen met u bouwen aan zelfvertrouwen en u aan werk helpen. De methode is gericht op uw persoonlijke ontwikkeling en draagt bij aan uw herstel. Onze gediplomeerde trajectbegeleiders zetten alles op alles om dat mogelijk te maken.

Kwintes ondersteunt mensen (weer) deel te nemen aan de samenleving. De ervaring leert dat sociale contacten en activiteiten buiten de deur uw herstel kunnen bevorderen. Daarnaast begeleiden we mensen stap voor stap naar scholing of werk. We kijken naar wat u kan en wil. Of het nu gaat om het vinden van dagactiviteiten, een opleiding, vrijwilligerswerk of een betaalde baan. Samen stellen we een persoonlijk plan op. We gaan altijd uit van iemands sterke kanten.

Dagactiviteiten

Kwintes helpt u bij het vinden van een passende invulling van de dag. Mensen kunnen deelnemen aan (re)creatieve, sociale, sportieve en educatieve activiteiten. Bij iedere activiteit staat ontspanning, inspiratie en ontwikkeling centraal.

Inloop en servicepunten

Op verschillende woonlocaties of activeringscentra kunt u gerust binnenlopen voor een praatje, een kop koffie of om een krantje te lezen. Deelname is gratis en vrijblijvend. Soms kunt u er tegen een kleine vergoeding een maaltijd eten. De servicepunten zijn daarnaast een plek voor aanspraak en informatie over Kwintes of de geestelijke gezondheidszorg in uw buurt. De inloop & servicepunten kunt u vinden in de gemeenten: AlmereBodegraven-ReeuwijkNoordoostpolderDrontenLelystadde BiltGoudaZeistDoornDriebergenAmersfoorten Veenendaal.

Individuele plaatsing en steun (IPS)

Meedoen in het arbeidsproces bevordert de veerkracht van mensen. Werk ondersteunt het herstelproces en helpt mensen hun leven weer op de rit te krijgen. Individuele plaatsing en steun is een effectieve methode, waarmee wij samen met u bouwen aan zelfvertrouwen en u aan werk helpen. De methode is gericht op uw persoonlijke ontwikkeling en draagt bij aan uw herstel. Onze gediplomeerde trajectbegeleiders zetten alles op alles om dat mogelijk te maken. Lees meer over IPS in ons magazine.

Contactgegevens

Adres: Laan van Vollenhove 3213, 3706 AR te Zeist