Skip to content Skip to navigation

idplein

Wij geloven dat iedereen het liefst volwaardig mee wilt draaien in de maatschappij. Wanneer er sprake is van een lichamelijke of andersoortige beperking. Wanneer iemand boventallig of arbeidsongeschikt raakt. Of om een andere reden op zoek moet naar een nieuwe baan. Hen begeleiden we naar passend en liefst duurzaam werk. Dit doen we - met veel succes - al meer dan 15 jaar. 

Een wetenschappelijke basis Ons motto is 'Doen wat werkt.' Daarom volgen wij de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen op de voet en passen de meest recente kennis toe in onze methodieken en diensten. Zo werken we constant aan het beste resultaat voor onze klanten. 

Een uitgebreid netwerk id Plein is met circa 150 loopbaanprofessionals actief door heel het land. We kunnen voor onze klanten dus niet alleen een beroep doen op relevante contacten en partijen binnen ons eigen netwerk, maar ook binnen dat van onze coaches. Zo zetten we ons hele netwerk in bij de zoektocht naar nieuw werk. Daarnaast beschikken we over het Blik op Werk Keurmerk. Dit keurmerk is speciaal in het leven geroepen voor organisaties die zich inspannen bij het vinden en behouden van werk en staat borg voor de kwaliteit van onze diensten.

Contactgegevens

Regio:
Landelijke dekking
Adres: Mijnsherenlaan 7a, 3081 GA te Rotterdam

Website