Skip to content Skip to navigation

Emma at Work

Emma at Work bemiddelt jongeren tussen de 15 en 30 jaar met een chronische ziekte of lichamelijke beperking naar betaald werk in de vorm van een bijbaan, vakantiebaan, flexibele of vaste baan. Emma at Work probeert voor iedere jongere die zich inschrijft een werkplek te vinden die past bij zijn of haar medische achtergrond en fysieke mogelijkheden. De jongeren behoeven net als iedere andere nieuwe werknemer begeleiding maar functioneren zelfstandig. Het opleidingsniveau is van VMBO tot Universitair. Ons motto is: "Gewoon Werken".

Wij hebben veel expertise in het passend maken van een vacature en het maken van de juiste match. Ook kunnen we adviseren en ondersteunen in de vraagstukken rondom de invulling van de participatiewet/quotumregeling, het vinden van draagvlak in uw organisatie en doen we werving en selectie. Heeft u een tijdelijke vacature dan is het mogelijke om kandidaten in te zetten in een uitzendconstructie.

We denken graag mee in kansen en mogelijkheden.

Emma at Work is een non profit organisatie, georganiseerd in een stichting. Met een groep enthousiaste mensen werken we aan kansen voor jongeren met een chronische ziekte of lichamelijke beperking.

Contactgegevens

Regio:
Amsterdam, Den Bosch, Flevoland, Gelderland, Gooi en Vechtstreek, Landelijk, Landelijke dekking, Nederland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Randstad, Rotterdam, Utrecht, Utrecht-Midden, Zuid-Holland
Adres: Tafelbergweg 51, 1105 BD te Amsterdam