Skip to content Skip to navigation

Delftalent

DelfTalent adviseert werkgevers bij het in dienst nemen van kwalitatief goed en goed opgeleid personeel dat zich onderscheidt door een grote loyaliteit jegens de werkgever en beschikt over relativerings en incasseringsvermogen. Personeel dat doorgaans bijdraagt aan een opener sfeer in uw organisatie en dat u als werkgever helpt invulling te geven aan het begrip Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

DelfTalent ondersteunt werkgevers die arbeidsgehandicapten in functies op mbo, hbo en universitair niveau in dienst willen nemen op onderstaande manier.

 

·         DelfTalent inventariseert waar en hoe arbeidsgehandicapten in uw organisatie kunnen instromen

·         DelfTalent inventariseert welke weerstanden er mogelijk in uw organisatie zijn en maakt vervolgens een plan van aanpak om deze weerstanden weg te nemen.

·         DelfTalent voert de werving en selectie uit van mensen met een beperking of arbeidshandicap. Delftalent stelt hierbij de inhoudelijke kwaliteit van de werknemer voorop en houdt hierbij rekening met geschiktheid van de beperking voor een bepaalde functie.

·         DelfTalent ontzorgt de werkgever bij het aanvragen van subsidies

·         DelfTalent regelt jobcoaching waar nodig

·         DelfTalent geeft trainingen en workshops aan HR managers en recruiters om hen te helpen een nieuw divers personeelsbeleid vorm te geven.

 

DelfTalent creëert een win-win situatie voor de werknemer met een afstand tot de arbeidsmarkt en voor u als werkgever.

 

Naast deze werving en selectie activiteiten verzorgt DelfTalent jobhunting, re-integratie en outplacementtrajecten voor mensen met een arbeidsbeperking.

 

www.delftalent.nl

Contactgegevens

Adres: Bosuilstraat 36, 4105WE te Culemborg