Skip to content Skip to navigation

The Colour Kitchen

is een bedrijf dat leer- en werkplekken biedt voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij The Colour Kitchen krijgt iedereen een nieuwe kans en ontdekken we samen wat jouw kwaliteiten zijn en hoe je die kan inzetten in je nieuwe vak.

Het Colour your Dreams programma

Gedurende 12 maanden  leer je op de werkvloer van The Colour Kitchen alles om een een echte horecaprofessional te worden. Je krijgt wekelijks theorieles over vaktechnische vaardigheden en warenkennis over vlees, vis, groenten, enzovoorts. Maar ook de regelgeving in de horeca, Engels en Nederlands komen aan bod. Tijdens het project werk je met je coach 1 op 1 en in groepsverband aan je ontwikkeling als persoon, collega en werknemer. Na het leer- en werkproject gaan wij samen met jou op zoek naar een leuke en passende baan. Onder begeleiding van je coach ga je kijken waar jij zou willen werken en zoek je naar bijpassende vacatures. De coach ondersteunt je verder tijdens het solliciteren en in het contact met de werkgever.

Aan het einde van het project heb je een MBO niveau 1 of 2 diploma, een flinke dosis praktijkervaring en een grote kans op een baan!

 

Contactgegevens

Regio:
Landelijk
Adres: Prinses Christinalaan 1, 3554 JL te Utrecht