Skip to content Skip to navigation

Bijzondere Banen

Bijzondere Banen adviseert werkgevers over het in dienst nemen van mensen met een beperking. Wat betekent dit voor uw organisatie? Wij kunnen de mogelijkheden onderzoeken voor uw organisatie. Wij kunnen uw recruitmentafdeling adviseren. Wij kunnen begeleiden bij werving en selectie van kandidaten of wij nemen de werving en selectie over. Ook outplacement is een belangrijke dienst die wij leveren.Het uiteindelijke doel is dat het aannemen van mensen met een beperking gewoon wordt in uw bedrijfsvoering.

Bijzondere Banen combineert (ervarings-) deskundigheid en bevlogenheid. Wij vinden het belangrijk dat werkgevers een zorgvuldige keuze maken en de juiste kandidaten plaatsen, maar vooral ook dat uw organisatie er klaar voor is.

Omgekeerd vinden wij het belangrijk dat kandidaten een duidelijk beeld geven van hun kwaliteiten en van de ondersteuning die zij nodig hebben om hun werk goed te doen.

Wij begeleiden kandidaten daarbij.

Bijzondere Banen heeft eigen kandidaten in beeld, maar weet andere kandidaten ook te bereiken door de vele contacten met belangenorganisaties, re-integratiebureaus en gespecialiseerde collega-organisaties. Zo werken wij onder andere samen met Match-Force en de AT groep.

Samenwerking en verbinding met elkaar moet leiden tot betere dienstverlening aan de werkgevers en kandidaten.

Contactgegevens

Regio:
Utrecht
Adres: Turfmarkt 1 te Gouda